Nya tv-boxar för avhämtning

I det förlängda avtalet med Telia ingick att vi skulle få en ny tv-box till varje hushåll. Några medlemmar har fått boxar redan, men övriga kan hämta sina boxar (en box per hushåll).

Boxarna kan hämtas hos Angela Hedström på Sleipnergatan 20 någon av följande tider:

  • Söndagen den 10 april kl. 15-17
  • Måndagen den 11 april kl. 17-19

Om allt funkar som det ska behöver ni inte byta befintlig utrustning. Den nya boxen är en modernare modell med bättre prestanda och mer diskret utseende. Om ni inte ser något behov att byta kan ni förvara den nya boxen oöppnad tills vidare.

Varje hushåll har tidigare fått två boxar. Både de gamla och den nya tillhör föreningen och lämnas kvar vid avflyttning. Generellt gäller att om tv-boxarna är defekta ska det felanmälas hos Telia, som ombesörjer utbyte/reparation.

Endast två boxar per hushåll kan användas samtidigt.