Efter gemensamhetsdagen

Vi vill tacka alla som som hjälpte till på gemensamhetsdagen den 4 oktober och gjorde fint i området. Arbetet avslutades med kaffe, kakor och en stunds småprat i strålande solsken.

Efter städningen fick vi flera säckar med ogräs och annat som rensats bort från ytorna. Vi behöver hjälp att transportera bort dessa. Ni som inte hade möjlighet att hjälpa till under dagen kanske har möjlighet att hjälpa till genom att ta några säckar och lämna på återvinningscentralen? Säckarna står just nu vid träden just norr om den gemensamma gräsmattan vid lekplatsen. Även om ni bara kan ta en eller några få säckar, så hjälper det mycket.

Tyvärr var det färre än vanligt som deltog under dagen. Vi vill påminna om att det är ett enkelt sätt att lära känna sina grannar och få det fint i området samtidigt som vi kan hålla föreningens kostnader nere. Vi hoppas att fler har möjlighet att delta nästa gång.