Viktigt: Hämta ny utrustning

I det nya avtalet med Telia ingår Telia Smart för samtliga lägenheter. För att bredbandstelefonin ska fungera krävs att er router/gateway stödjer Telia Smart. Därför tillhandahåller Telia ny router/gateway för samtliga lägenheter.

Om ni redan har Telia Smart krävs ingen ny utrustning för att det ska fungera. Dock behöver ni ändå hämta ut utrustningen, eftersom den ska finnas i varje lägenhet. Om ni redan har Telia Smart och inte behöver den nya utrustningen, kan ni lägga den i en garderob så länge. Den måste finnas kvar vid en överlåtelse.

Utlämning av utrustning sker söndag den 2 december kl 14.00-15.00 på Sleipnergatan 10. Ring på dörren. Om ni inte har möjlighet att hämta utrustningen under den tiden måste ni snarast meddela detta via e-post till jonas.roslund@brfhugin.se.

OBS! Vid uthämtning av utrustningen kommer ni att behöva kvittera att ni tagit emot den nya utrustningen och att ni tidigare har tagit emot två tv-boxar. Boxarna delades ut 2008 till dåvarande boende. De ska ha lämnats kvar vid överlåtelser och är av modell Motorola VIP 1910 eller Motorola VIP 1003. Hur de ser ut kan ni kan se på Telias webbplats.

Intyget ni ska underteckna finns att se via länk nedan. Blanketter kommer att delas ut i brevlådorna under torsdag kväll.