Extra Föreningsstämma 4’e maj 2022

Plats och tid

Styrelsen har beslutat att håll extra föreningsstämma onsdagen den 4’e maj klockan 19:00 på Lunds Akademiska Golfklubb. En formell kallelse kommer att läggas i era brevlådor senast två veckor innan stämman i enlighet med våra stadgar.

Anmälan till stämman

För att veta hur många som förväntas komma till stämman ber vi dig att anmäla din närvaro på följande länk:

Anmälan till extra föreningsstämma

Beslut som stämman kommer att behandla

Stadgeändringar gällande ägarskap av värmesystemet

På föregående stämma beslutades om ett antal stadgeändringar. Ett område som styrelsen anser kräver ett bättre formulerade gäller vem, förening eller boende, som är ansvarig för värmesystemet, golvvärme och radiatorer, i hushållen. Styrelsens förslag till stadgeändring finner ni på länken nedan

2022-05-04 Extra Föreningsstämma – Stadgar_ Förslag till ändring

Installation av solceller

Styrelsen har under året, i samband med uppköp av nya värmepumpar, också undersökt möjligheten att installera solceller på våra hus. Styrelsen har tittat på två stora leverantörer av solceller och valt att gå vidare med en, RSA. Lösningen består i 33 st likvärdiga installationer på samtliga hustak där den boende blir producent av elektriciteten. Föreningen har nu en offert från RSA att ta ställning till. Ni finner offerten på länken nedan:

2022-05-04 Extra Föreningsstämma – RSA – Offert solceller – BRF Hugin Lund (NY-A

På stämman kommer vi att gå igenom RSA’s offert, styrelsens egen analys samt förslag till finansiering. RSA kommer att ha en representant på plats för eventuella frågor.

På stämman avser vi fatta beslut ifall vi ska gå vidare med upphandlingen eller ej. 

Välkommen!