Efter gemensamhetsdagen våren 2015

TrädgårdsspadeVi vill tacka alla som hjälpte till på gemensamhetsdagen den 16 maj. Vi fick fint i området och gav gödning till behövande växter. Efter avslutat arbete njöt vi av lite grillad korv och tilltugg. En stor skara barn var också med och hjälpte till. Som avslutning och tack fick de dessutom en liten godispåse.

Några kvarglömda redskap finns vid den gemensamma gräsmattan vid lekplatsen.

Efter städningen fick vi flera säckar med ogräs och annat som rensats bort från ytorna. Vi behöver hjälp att transportera bort dessa. Ni som inte hade möjlighet att hjälpa till under dagen kanske har möjlighet att hjälpa till genom att ta några säckar och lämna på återvinningscentralen? Säckarna står just nu på gräsmattan vid lekplatsen. Även om ni bara kan ta en eller några få säckar, så hjälper det mycket.