Gatufest på Gulltoppsgatan

Vi i Brf Hugin har fått en inbjudan från våra vänner på Gulltoppsgatan. Det tackar vi för!

Hej kära grannar.

Fjärde gången gillt

Sommarvädret har visat sig och för fjärde gången gör nu grannskapet ett krafttag för att bidra med samkväm. Som vanligt ska vi genomföra vår matkulturella orgie med efterföljande dessert. 🙂 Ett glädjande besked är att i stort sett samtliga kan denna dag.

Väder

Vädret är beställt, osäkert om leverans.

När?

Vår fjärde gatufest ”Reclaim Gulltopp” hålls söndagen den 26 augusti, 16:30, längs hus 16-20. Då farthinder är bortplockade kan vi snabbt komma till bords. Saknar vi bord går det att äta på utanför familjen Martynov då det är Lineros renaste trottoar. 😀

Hur?

Vi behöver bord och stolar. Planeringen är tämligen enkel; Vi kan behöva 6-7 bord med 6 stolar/bord samt ett par grillar.

Ett uppställningsbord för maten också.

Vad?

Det har varit uppskattat att bjuda på sina maträtter så förlaget är att vi gör 4-5 portioner av en huvudrätt inkl sallad samt en efterrätt! Vi bör ordna lite korv med bröd till barnen! Egen dryck tas med men givetvis får man bjuda på varandra!

Gulltopp 20: Det lutar åt en slät blomkålssoppa med spenat och fetaostfylda quesadillas, grillat kött och sallad. Kanske en paj vore trevligt också. Desserten blir en överaskning!

Gäster

Vår samarbetspartner och grannar, Brf Hugin, är också välkomna. Anmälan till Mattias på Gulltopp 20.

Övrigt

Har ni några andra förslag så maila gärna!

Mvh

Mattias, Linda & Theo