Inför gemensamhetsdag söndagen den 22 augusti

Söndagen den 22 augusti (nu på söndag) har föreningen gemensamhetsdag. Vi träffas kl 14.00 vid lekplatsen för att ta hand om gemensamma ytor. Om någon har tips på något särskilt som behöver ordnas, så tas förslagen tacksamt emot.

För att grannarna ska lära känna varandra tänkte vi grilla tillsammans med början kl 17.00 om vädret tillåter. Tillsammans har vi säkert både utemöbler och grillar så att det räcker för alla. Var och tar med sig egen mat och dricka. Grillar finns på plats. I samband med maten blir det aktiviteter för barnen.

För att vi ska få en uppfattning om vem som kommer ber vi er anmäla er. Anmälan är inte bindande, utan bara till för att ge en fingervisning om hur många som kommer. Har du en grill som du kan ta med eller kan du tänka dig att hålla i en enkel barnaktivitet? Ange det i anmälan.